Синът на Присила Пресли, Наварон Гарибалди Гарсия, проговори за предполагаемата семейна вражда,

...
Синът на Присила Пресли, Наварон Гарибалди Гарсия, проговори за предполагаемата семейна вражда,
Коментари Харесай

Синът на Присила Пресли разкри истината за конфликта в семейството

Синът на Присила Пресли, Наварон Гарибалди Гарсия, проговори за предполагаемата семейна омраза, породила се след гибелта на починалата му полусестра Лиза Мари Пресли.

След гибелта на Лиса Мари Пресли на 12 януари на 54-годишна възраст, източници споделиха пред People, че нейната майка Присила и щерка ѝ Райли Киоу са в несъгласие по отношение на контрола върху нейния концерн, който включва обичаното имение на баща ѝ Елвис Пресли в Грейсленд и 15% дял в Elvis Presley Enterprises (EPE).

► 

Когато Наварон беше запитан в коментар към негово видео онлайн в Instagram по-рано тази седмица дали Присила и Райли си приказват, той отговори: „ Да, в положителни връзки са “, съобщи The U.S. Sun.

 f Getty

„ Няма омраза. Отидохме на вечеря, мина ужасно, всичко е наред. “ – продължи Наварон.

Съдебното съвещание по отношение на наследството беше планувано за 13 април, само че арбитър утвърди настояването на Присила то да продължи до 16 май.

Въпреки че Лиса Мари изглеждаше в близки отношения с Присила на разнообразни всемирски събития в седмиците преди гибелта ѝ, доста източници споделят пред People, че двeте всъщност почти не са разговаряли, защото връзката им е била разрушена след раздялата на Лиса Мари с някогашния ѝ брачен партньор Майкъл Локууд през 2016 година

 Присила и Лиса Мари Пресли Getty

След раздялата Лиса Мари и Майкъл бяха въвлечени в неприятна борба за попечителството над дъщерите им близначки Финли и Харпър, на 14, която продължи до октомври предходната година.

Приятели споделиха, че Лиса Мари била възмутена, че майка ѝ е застанала на страната на Майкъл и цялото напрежение се трансферирало върху Райли (нейният татко е първият брачен партньор на Лиса Мари, артистът Дани Киоу).

„ Райли постоянно е била на страната на майка си, когато е ставало въпрос за Майкъл “, сподели източник.

Кипящото напрежение избухна четири дни след мемориала на Лиса Мари в Мемфис на 22 януари, когато юристите на Присила подадоха петиция в Лос Анджелис, поставяйки под въпрос „ достоверността и валидността “ на изменение от 2016 година в тръста на дъщерята на Елвис. Промяната премахва Присила и някогашния бизнес управител на Лиса Мари, Бари Сийгъл, като съпопечители и дава контрол върху тръста — който е донесъл доходи от 110 милиона $ само през 2022 година — на Райли и синът на Лиса Мари, Бенджамин Киоу, който умря на 27 години през 2020 г. 

Присила, която твърди, че не е знаела за изменението от 2016 година до гибелта на Лиса Мари, твърди, че то би трябвало да бъде анулирано заради няколко фактора, в това число това че Лиса Мари не я е уведомила за измененията, както се изисква от изискванията на тръста.

Лиса искала Райли и Бен да бъдат попечители и всичките ѝ деца да бъдат бенефициенти, настояват доближени до фамилията.

 Присила и Лиса Мари Пресли Getty

Много източници споделиха, че правосъдното произвеждане е предиздвикало Райли и Присила да спрат да си приказват между тях.

Ако поправката от 2016 година бъде анулирана в съда през май, Присила и Райли евентуално ще бъдат съпопечители. „ Присила не желае само Райли да дава отговор, тъй като тогава тя няма думата “ , сподели вътрешен човек за семейството. В същото време Райли не желае Присила да се намесва. Източникът добави: „ Това е доста тъжна обстановка. Райли е шокирана, че Присила оспорва поправката. “

В изказване от 3 февруари Присила твърди, че работи с „ честност и обич “, а източник непосредствен до някогашния брачен партньор на Лиса Мари каза, че Присила останала близо до Майкъл, с цел да „ бъде част от живота на внуците си “.

 пресли Getty

На фона на правосъдното произвеждане източници споделиха, че Райли се е съсредоточила върху актьорската си кариера и майчинството - тя играе в сериала на Amazon Prime Video " Daisy Jones & the Six " и роди първото правнуче на Елвис предходната година.

На мемориала на майка ѝ, брачният партньор на Райли, каскадьорът Бен Смит-Петерсън, разкри, че двойката е посрещнала първото си дете през 2022 година „ Смъртта на Лиса Мари беше доста мъчителна за Райли, само че посрещането на нейното момиченце беше блажено “ , сподели източник, непосредствен до Райли –  „ [Нейната] щерка ѝ носи наслада. Тя обича да бъде майка. “

Междувременно Присила взе участие в основаването на анимационния сериал за Netflix " Агент Елвис ", който дебютира предишния месец. Ще я забележим също в предстоящ биографичен филм, режисиран от София Копола.
 Животът на Лиса Мари Пресли в фотоси  Животът на Лиса Мари Пресли в фотоси  Животът на Лиса Мари Пресли в фотоси  Животът на Лиса Мари Пресли в фотоси
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР